Jackpot Bingo – Jenis

Permainan bingo mempunyai tiga jenis jackpot utama yang merupakan standard dan boleh didapati di pelbagai tapak bingo dalam talian serta di tempat di mana permainan itu dimainkan secara fizikal. Seseorang boleh memilih permainan bingo yang mereka ingin mainkan berdasarkan minat mereka terhadap Jackpot Bingo yang ditawarkan kepada orang itu. Tidak dinafikan jumlah jackpot berbeza dari satu tapak ke laman web yang lain namun jika seseorang memahami konsep asas permainan dan jackpot maka ia menjadi lebih mudah untuk diikuti. Pelbagai jackpot dalam Bingo adalah seperti berikut: mega888

1. Jackpot permainan: – ini dimenangi dalam setiap permainan yang dimainkan oleh pemain. Jumlah hadiah adalah berdasarkan jumlah tiket yang dijual. Amaun untuk ditawarkan ditentukan oleh jualan berdasarkan setiap tapak kerana hanya sebahagian kecil digunakan namun majoriti amaun yang diterima pergi untuk membiayai jumlah jackpot selepas mengalih keluar semua pembiayaan yang diperlukan untuk tapak dan menutup perbelanjaan dan keuntungan. Setelah itu selesai, bonus berstruktur diusahakan dengan sewajarnya.

2. Jackpot Coverall: – Ini hanya boleh dimenangi jika pemain bermain permainan bingo 75 bola. Dalam permainan ini pemain mungkin perlu mendapatkan corak tertentu untuk memenangi permainan. Jackpot yang ditawarkan dalam permainan ini jauh lebih tinggi dari segi jumlahnya. Jenis permainan bingo ini kurang dimainkan berbanding permainan bingo yang lain. Jumlah am yang diperuntukkan ialah $300 dan ia berkurangan secara beransur-ansur sepanjang permainan, namun terdapat had tertentu yang ia boleh turun yang masih akan bertahan lebih daripada permainan jackpot biasa.

3. Jackpot progresif:- Tidak semua laman web yang mempunyai permainan bingo menawarkan jackpot seperti ini namun kebanyakan laman web melakukannya dan pada beberapa kesempatan. Ini adalah permainan yang telah menarik perhatian pemain bingo. Seseorang boleh memperoleh ratusan atau beribu-ribu ringgit jika mereka mendapat pakej seperti ini. Salah satu situasi yang paling jarang berlaku ialah seseorang mungkin perlu menang sebelum bola ke-30 yang ditarik oleh pemanggil. Jackpot jenis ini biasanya disumbangkan dengan setiap pembelian kad.

Jackpot Bingo biasanya berkembang dengan setiap permainan bergantung pada periuk yang mereka perlukan semasa bermain permainan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *